website_laten_maken_adsource
Gemakkelijk zelf je website beheren
Razendsnelle websites die hoog scoren in Google
Groei in omzet en conversies

Website laten maken?

Een professionele website laten maken die écht voldoet aan je wensen en behoeften tegen een betaalbare prijs met uitmuntende service, gebruiksgemak en een hoge positie in Google.

5/5 - 10+ jaar ervaring

Gemakkelijk zelf je website beheren

Meer info

Razendsnelle websites die hoog scoren in Google

Meer info

Groei in omzet en klanten

Meer info

Welke website wil jij laten maken?

Basis

999,-

Professioneel

2.500,-

Enterprise

v.a. 3.950,-

Basis website laten maken

Wil je een relatief eenvoudige website laten maken die in de basis goed werkt en qua ontwerp in lijn ligt met jouw huisstijl? Een website die bestaat uit een aantal pagina’s? Met het basispakket krijg je een snelle en responsive website die zoekmachine vriendelijk wordt opgeleverd. . 

Je kan de website gemakkelijk zelf beheren doordat de website wordt gemaakt met Sulu. Wanneer je wijzigingen wilt maken of een nieuwe pagina wilt toevoegen aan je website, dan zie je met het Sulu CMS direct hoe dit er op de website uit komt te zien. 

Standaard kunt je ongelimiteerde pagina’s toevoegen aan je website. Dit kun je zelf eenvoudig doen. Hier heb je dus geen hulp voor nodig van een developer of een externe partij. Natuurlijk is je website veilig en betrouwbaar en wordt er standaard een SSL certificaat geleverd. 

In de toekomst kun je je website gemakkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld een API koppeling, configurator of een nieuwsblok. 

Professionele website laten maken

Het kan zijn dat je website meer moet bevatten dank enkel een aantal pagina’s en dat je bijvoorbeeld ook vacatures op je website wilt plaatsen, een blog wilt bijhouden of een bepaalde module wilt toevoegen. In dit geval kun je beter een professionele website laten maken. Het website ontwerp wordt op maat gemaakt, de website wordt volledig geoptimaliseerd, we denken kritisch met je mee en geven je persoonlijk advies tijdens de ontwikkeling van de website? Een website uit dit pakket bevat standaard alle opties van het basispakket.  

Wekelijks is er een vast contactmoment waarbij we tijdens de ontwikkeling van de website samen de voortgang evalueren. Zo zorgen we ervoor dat de website volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. We leveren de website zo op dat de conversiedoelen alvast zijn ingesteld, waardoor de online marketing inzet in principe direct kan beginnen. 

Enterprise website laten maken

Wanneer je website meer complexiteit bevat dan de opties in het professionele pakket, dan kun je een enterpise website laten maken. 

Het kan zijn dat je website geschikt moet zijn voor meerdere talen, dat je website gekoppeld moet worden aan verschillende andere systemen middels API koppelingen, dat je een product configurator wilt gebruiken op je website zodat bezoekers hun eigen producten kunnen samenstellen op je website, dat je een order afhandeling systeem wilt koppelen aan je website of dat je al deze opties op je website wilt aanbieden. Wij maken de website volledig op maat en naar jouw wensen en behoeften. Letterlijk alles is mogelijk. 

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met AdSource. Ze zijn erg betrokken, reageren snel en hebben veel kennis die ze op een duidelijke manier kunnen toelichten. De eerste resultaten zijn al zichtbaar!
website_laten_maken_dekbed_zonder_overtrek
Astrid Overweg
dekbedzonderovertrek.nl

Website laten maken resulteert in een hogere omzet en meer klanten

Wij maken websites op maat. Wanneer je je website door AdSource laat maken voldoet je website exact aan jouw wensen en behoeften. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Standaard voldoet je nieuwe website aan alle kenmerken van een goede website. We adviseren je graag over de beste aanpak bij het laten maken van jouw website en denken graag met je mee. Je kan van ons een kritische houding verwachten. Doordat we geen templates gebruiken beschikt je website direct over de juiste codes. Onnodige codes zul je dus niet vinden. Daardoor zijn onze websites razendsnel en scoren ze lekker hoog in Google. Een website op maat kent doorgaans een hoger conversieratio en een betere UX. Hierdoor realiseer je meer omzet en blijere klanten.

Al een tijdje waren wij, Student Furniture Holland, op zoek naar een partij die onze website van een nieuwe look and feel en workflow voorziet. AdSource heeft uitstekend werk geleverd en spot on onze opdracht vervuld. De samenwerking was van begin af aan erg prettig. Vooral de manier waarop complexe, technische vraagstukken op een eenvoudige manier worden uitgelegd is een prestatie an sich. We zijn super blij met het werk van AdSource en kunnen met dit moderne jasje weer jaren vooruit. Écht het visitekaartje van ons bedrijf.

Website laten maken die razendsnel is en hoog scoort in Google

Je website wordt SEO-technisch direct goed opgeleverd. Dit is al verwerkt in de code van de website. Hierdoor scoren onze websites hoog in Google. Eén van de effecten hiervan is dat onze websites razendsnel zijn. Dat komt omdat wij geen templates en overbodige scripts inladen die niet gebruikt worden op de website.

Wist je dat een snelle website niet alleen resulteert in een beter conversieratio (en dus omzet en transacties) maar ook resulteert in een hogere positie in Google? Wat is volgens ons een snelle website? Kijk maar eens naar de PageSpeed van onderstaande klanten.

dekbedzonderovertrek.nl

Mobile
82
Desktop
98

studentfurnitureholland.com

Mobile
83
Desktop
97

champrix.com

Mobile
89
Desktop
99

AdSource heeft onze website snel en vakkundig gemaakt. Het eindresultaat is prachtig geworden. Vragen werden binnen één dag beantwoord en wijzigingen snel aangepast. Het was een zeer prettige samenwerking met AdSource. Hartelijk dank voor jullie hulp, deskundigheid en het meedenken.
website_laten_maken_adsource7

Professionele website laten maken

Een professionele website voldoet niet alleen aan de verwachtingen van je bezoekers en van jezelf maar is ook enorm snel, beschikt over een mooi design, is gemakkelijk om zelf te beheren, scoort hoog in Google, is veilig en betrouwbaar, technisch fantastisch opgebouwd, responsive en schaalbaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en een andere identiteit. Wanneer je je website laat maken door AdSource zorgen wij ervoor dat je website volledig voldoet aan jouw wensen. Daarnaast voldoet je website standaard aan alle kenmerken voor een goede website. Op die manier krijg jij een website die volledig past bij de visie van jouw bedrijf.

Gemakkelijk zelf je website beheren

Je kunt je website eenvoudig zelf beheren. Je website wordt namelijk ontwikkeld met het Sulu CMS. Zo voeg je in no-time ongelimiteerde pagina’s en producten toe, pas je zelf de prijs aan of zet je aanbiedingen live. Zo houd je zelf altijd je website up-to-date en ben je niet afhankelijk van een derde partij. Daarnaast kun je zelf bepalen wie er toegang krijgt om de website te beheren en kun je verschillende rechten verlenen.

Betaalbare prijs

Meer info

Veilig en betrouwbare website

Meer info

Persoonlijk advies

Meer info

"AdSource heeft uitstekend werk geleverd en spot on onze opdracht vervuld. De samenwerking was van begin af aan erg prettig." 

studentfurnitureholland.com

website_laten_maken_betrouwbaar

Veilige en betrouwbare website laten maken

Een betrouwbare en veilige website maken is voor ons een must. Daarom hosten wij onze eigen servers bij een betrouwbare hostingprovider. Zo is je data extra beveiligd. Daarnaast worden onze websites gemaakt in Symfony. Hierdoor zijn onze websites minder hack-gevoelig in vergelijking met WordPress of Shopify websites. Dit betekent ook geen onverwachte updates waardoor je website plotseling offline is. Uiteraard leveren wij een SSL certificaat bij onze websites. Op die manier is de veiligheid van je bezoekers gegarandeerd. 

Volledig responsive (voor alle apparaten)

Uitmuntend design

Waarom je website laten maken bij AdSource?

We hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het maken van websites en webshops. Hierdoor weten we wat goed werkt en wat niet. Natuurlijk zijn de kosten van het laten maken van een website doorgaans hoger dan wanneer je zelf een website maakt.    Wil je je website laten maken? Wij geven eerlijk advies en denken kritisch met je mee. Zo voldoet je nieuwe website écht aan jouw wensen en behoeften. Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bespreken we samen het concept van de site. We bepalen samen de te doorlopen stappen om de website te ontwikkelen. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent.

Stappenplan website laten maken

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk gesprek maken we met elkaar kennis. We stellen het doel van de website vast, luisteren naar je wensen en geven je advies. 

Offerte

Je ontvangt van ons een scherpe offerte die volledig aansluit op jouw wensen.

Ontwikkeling

We hebben elke week een vast contactmoment om de voortgang te bespreken en  feedback door te nemen. Zo wordt je website precies opgeleverd zoals jij het wil.

Nazorg

Nadat de website online staat, blijven we adviseren en staan we bij vragen voor je klaar. We helpen je graag verder met je online marketing inzet.

Eigen website op maat laten maken?