pexels-lukas-669610(1)
Gemakkelijk zelf je website beheren
Razendsnelle websites die hoog scoren in Google
Groei in omzet en conversies

Online marketing

Incrementele online groei realiseren? We helpen je met je online strategie en vertalen dit in de juiste online marketing inzet. 

pexels-pixabay-267350

Social Media Marketing

Social Media Marketing (SMM) is een vorm van online marketing waar je doelgroep en bedrijfsdoelstellingen bereikt kunnen worden via social media netwerken. Dit houdt in: het creëren van content, betrokken zijn bij je volgers en fans, adverteren van je producten/diensten via social media netwerken, het analyseren en optimaliseren van de resultaten.

pexels-fauxels-3183153

Conversieratio optimalisatie (CRO)

De conversieratio bestaat uit het aantal conversies gedeeld door het aantal bezoekers op je shop of website. Het doel van conversieratio optimalisatie (CRO) is het incrementeel verhogen van de on-site conversieratio door het optimaliseren van de webpagina’s. Dit is een belangrijk onderdeel van online marketing. CRO betekent concreet dat er relatief meer bezoekers op de website converteren (e.g. aankoop doen, leadgeneratie, specifieke actie ondernemen). 

online_marketing_sea

Search Engine Advertising (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel het adverteren in zoekmachines. In feite betekent dit het adverteren met tekst- en productadvertenties in zoekmachines zoals Google en Bing. SEA advertenties worden voornamelijk boven de organische zoekresultaten getoond in zoekmachines.