Gemakkelijk zelf je website beheren
Razendsnelle websites die hoog scoren in Google
Groei in omzet en conversies

CMS Sulu

Je wilt dat jouw bedrijf online aanwezig is. Je website is niet voor niets het online visitekaartje van jouw bedrijf. Dit is namelijk de eerste indruk van je bezoekers. En die eerste indruk moet goed zijn. Je wilt immers dat bezoekers uiteindelijk jouw klanten gaan worden. 

Daarom is het van belang om te zorgen voor een professionele website die duidelijk is, goed werkt en precies de uitstraling heeft die past bij jouw bedrijf. Daarnaast wil je geen ingewikkeld systeem om de website te beheren, maar gewoon een website die betrouwbaar is en doet wat jij wilt.

Werk je als content editor of marketeer? Dan wil je waarschijnlijk vooral een snel en gebruiksvriendelijk CMS systeem dat precies alle functies heeft die jij dagelijks gebruikt. In dit artikel laten we je de mogelijkheden van het CMS Sulu zien. Je zult zien dat dit systeem zeer geschikt is voor het bedrijfsleven, editors en marketeers. Ook vergelijken we Sulu met het populaire WordPress. Aan het einde van dit artikel weet jij welk CMS het beste bij jouw bedrijf past.

Wat is Sulu?

Veel websites worden gebouwd en beheert met een CMS, oftewel een Content Management Systeem. Dankzij deze software kun je een website beheren zonder dat je technische programmeerkennis nodig hebt. Zo kun je gemakkelijk afbeeldingen en tekst op je website plaatsen, een pagina aanpassen en je menustructuur aanpassen.

Het CMS Sulu staat bekend om haar flexibiliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Sulu is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en content editors. Het is zo gemaakt dat je het eenvoudig kunt gebruiken. Dat is een groot pluspunt voor mensen die niet zoveel technische kennis hebben. Eenvoudig in gebruik houdt overigens niet in dat de software weinig mogelijkheden biedt. Integendeel, het CMS Sulu kan erg complexe websites aan. Sulu heeft zelfs mogelijkheden voor apps en een multisite, oftewel meerdere websites op één locatie.

De voordelen van het CMS Sulu

Ieder CMS heeft weer andere functionaliteiten. Wat zijn de voordelen van Sulu?

Een groot voordeel van Sulu is de eenvoudige interface. Aangezien je vandaag de dag vooral veel wilt doen in weinig tijd, is het belangrijk dat een systeem hierop ingericht is. 

Het systeem van Sulu werkt snel, flexibel en is betrouwbaar.

Sulu is gericht op het bedrijfsleven en daarnaast specifiek op marketeers en editors. Alle wensen en eisen van deze doelgroepen zijn meegenomen in de ontwikkeling van dit systeem.

Werk je met meerdere websites? Bij Sulu kun je alles vanuit één platform beheren. 

Alles is mogelijk door maatwerk. Je bent dus niet beperkt aan bepaalde thema's of plugins.  

Grote kans dat jouw klantenbestand internationaal is. Dan is het belang van een meertalige website zeer belangrijk. Sulu biedt dan ook meertalige ondersteuning.

Met Sulu kan je je website rechtstreeks vanuit je browser beheren.. Het downloaden en installeren van software is dus niet nodig! Op die manier kun je overal werken.

CMS-sulu

De voordelen van Sulu op een rijtje

 • gericht op het bedrijfsleven, content editors en marketeers
 • flexibel
 • snel
 • betrouwbaar - veilig en stabiel
 • eenvoudige interface - gebruiksvriendelijk
 • beheer meerdere websites vanuit één platform
 • meertalige ondersteuning
 • niet beperkt tot thema's en plugins door maatwerk mogelijkheid
 • eenvoudig vanuit je browser je website beheren

Nog meer voordelen voor het bedrijfsleven, editors en marketeers

 • Het lijstje met voordelen is nog niet compleet! Per doelgroep zijn er namelijk nog meer voordelen te noemen:
 • Specifiek voor het bedrijfsleven:
 • een helpdesk voor al jouw vragen
 • 100% open source
 • gebouwd met het Symfony PHP Framework
 • mogelijkheden voor ingewikkelde maatwerk websites
 • Specifiek voor editors en marketeers:
 • eenvoudige gebruikersinterface
 • live preview tijdens het invoeren van content
 • publiceer op alle gewenste kanalen
 • geen plug-ins nodig
 • volop SEO mogelijkheden
 • analytics zoals jij het wilt
 • gericht op campagnes
 • personaliseer jouw content
CMS-Sulu-content

Gemakkelijk content en media beheren in Sulu

Werk je veel met content? Sulu is specifiek ontwikkeld voor bedrijven, marketeers en content editors. De ontwikkelaars van Sulu weten precies wat bedrijven en editors nodig hebben en hebben dit toegepast in hun software. Zo heeft het systeem een eenvoudige en snelle gebruikersinterface zodat je gemakkelijk content en media kunt beheren. Ideaal als je continu bezig bent met hem schrijven, wijzigen, uploaden en publiceren van content.

Een CMS gericht op het bedrijfsleven

Jouw website moet doen wat jij wilt, wanneer je dit wilt. Op het moment dat je met je website bezig bent heb je geen tijd (en zin) om tegen problemen aan te lopen en van alles zelf uit te moeten zoeken. Sulu heeft daarom een helpdesk die bestaat uit een toegewijd team met ervaren ontwikkelaars. Zo kun jij je focussen op je eigen taken en hoef je je geen zorgen te maken over je website.

Sulu is een veilig en stabiel systeem en daarnaast 100% open source, dit houdt in dat de broncode beschikbaar en aanpasbaar is. 

Dit systeem kun je geheel afstemmen op jouw bedrijf. Heb je een gepersonaliseerde module nodig of wil je externe data integreren? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, een Sulu website is volledig in te richten naar jouw eisen en wensen.

Sulu is een ideaal systeem voor content editors

Tijdens het invoeren van je content zie je een live preview op diverse apparaten. Een handige tool waarmee je in een oogopslag ziet of je nog wijzigingen moet aanbrengen.

Sulu beschikt over meertalige ondersteuning. Zo kun je de content gemakkelijk en snel in meerdere talen publiceren en bereik je tegelijkertijd veel mensen.

Wil je een nieuwe post plaatsen op social media of artikelen plaatsen op een website? Publiceer jouw content eenvoudig op alle kanalen die je wilt gebruiken.

SEO, analytics en campagnes - gebruik Sulu als marketeer

Als marketeer kun je bij Sulu alles vinden wat je nodig hebt. Het CMS is erg gebruiksvriendelijk, je hebt zelfs geen aparte plug-ins nodig. Alle onderdelen die je wilt gebruiken zijn in de directe gebruikersomgeving verwerkt. Zo kun je gemakkelijk schakelen zonder veel handelingen te hoeven doen.

Als er tegenwoordig iets belangrijk is binnen marketing, dan is dat SEO. Sulu heeft hier gelukkig volop rekening mee gehouden. Zo heeft Sulu semantic content elements verwerkt. Dit zijn gebruiksvriendelijke codes waarbij je duidelijke termen ziet, zoals <form> en <article>, zodat je gelijk weet wat er wordt bedoeld. 

Wil je een nieuwe campagne lanceren? Campagnes beheer je gemakkelijk en snel in Sulu. Creëer en optimaliseer content, gebruik aangepaste URL’s, maak goede landingspagina's in een handomdraai en gebruik specifieke tracking codes. Werk je met veel campagnes tegelijkertijd? Sulu biedt de mogelijkheid om meerdere campagnes op één plek te beheren. Zo houd jij het overzicht!

Het CMS Sulu is geschikt voor allerlei soorten analytics. Koppel het programma voor de statistieken waar jij graag mee werkt.

Personaliseer jouw content door targeting en segmenteer mogelijkheden in Sulu. Op een eenvoudige manier creëer je content voor specifieke doelgroepen.

Sulu-CMS-API

Sulu koppelen met API's

Om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen wil je met gemak API’s, oftewel Application Programming Interfaces, kunnen koppelen. Simpel gezegd: je wilt dat verschillende software met elkaar kan communiceren. 

Met Sulu kun je eenvoudig API’s koppelen. Werk je bijvoorbeeld met aparte software voor content? Als deze software is gekoppeld met Sulu wordt het veel overzichtelijker. Zo werk je niet langer met allemaal verschillende systemen, maar is alles in één systeem samengevoegd.

De verschillen tussen Sulu en WordPress

WordPress is, net als Sulu, een gebruiksvriendelijk CMS met veel mogelijkheden. Dit is zeker een goede optie als je een website wilt laten maken. 

Een CMS hoeft dan ook niet per definitie beter te zijn dan de ander. Het is vooral van belang dat je jouw wensen op een rijtje zet, en vervolgens kijkt welk CMS het beste overeenkomt met die wensen.

Zo zijn er veel overeenkomsten tussen WordPress en Sulu, maar ook duidelijke verschillen.

Zoek je een flexibeler CMS? Dan zit je goed bij Sulu. Dit komt door de programmeertaal van het systeem. Sulu bevat minder overbodige code omdat er niet allerlei plugins worden ingeladen die ontwikkeld zijn door verschillende partijen. Hierdoor heeft de ontwikkelaar van de website meer controle en dus meer mogelijkheden om gemakkelijker maatwerk te ontwikkelen. Op die manier zijn ingewikkelde websites geen enkel probleem.

De kosten van een Sulu website

Wanneer je een website laat maken ga je je oriënteren op verschillende aspecten. Naast de mogelijkheden van een systeem en de verschillen met andere CMS'en, is uiteraard ook de prijs van belang. 

Want wat gaat zo’n maatwerk website nou eigenlijk kosten?

Je hebt al een volledige maatwerk Sulu website vanaf 999,-

Past een Sulu website helemaal bij jouw wensen? Of zou je nog meer informatie over de mogelijkheden willen?