Websites

Wij ontwikkelen responsive websites en webshops die technisch voorop lopen, snel zijn en gebaseerd zijn op best practices. Zo worden jouw eindgebruikers optimaal bediend en zorgen we er voor dat jouw website optimaal converteert.

Snelle websites

De eindgebruiker staat bij ons centraal en deze proberen we zo goed mogelijk te bedienen. Performance is hierbij erg belangrijk. Wanneer een gebruiker te lang moet wachten voordat er content zichtbaar is haakt deze al snel af. We zorgen dat de website snel is en goed scoort in Google PageSpeed Insights.

Safety first

Omdat onze meeste eindgebruikers in nederland wonen en veiligheid bij ons voorop staat, hebben wij onze eigen servers in beheer bij TransIP, één van de grootste hostingproviders in Nederland. Ook worden al onze websites standaard geleverd met een SSL certificaat zodat je gebruikers altijd veilig verbonden zijn.

Responsive design

Bij AdSource ontwikkelen we websites die klaar zijn voor de toekomst. Bij bijna elk nieuw apparaat dat geïntroduceerd wordt komt een nieuw schermformaat kijken. Of het nou de nieuwste iPhone, iPad of Samsung Galaxy is, wij zorgen dat de content op elk apparaat goed te bereiken is en jouw bezoekers snel hun doel kunnen bereiken.

Technisch voorop

Wij zetten in op “open-source” en maken gebruik van techniek waar duizenden mensen elke dag aan ontwikkelen. Op deze manier kunnen we razendsnel innoveren en hebben we een technische voorsprong.