Onze diensten

Ben je op zoek naar een SEA, Display Advertising of E-mail Marketing specialist? Dan kunnen wij jou helpen. Bij alle diensten die wij aanbieden sturen wij op basis van data. Door onze slimme tools kunnen wij voor jouw investering een maximaal resultaat behalen.

SEA illustratie

Search Engine Advertising (SEA)

SEA bestaat uit grofweg twee onderdelen: creatie en bidding. Door onze geschreven algorithmes en datamodellen kunnen we beide onderdelen automatiseren. Hierdoor kunnen we complexere analyses uitvoeren en toepassen waardoor je jouw conculega altijd een stapje voor bent.

Display Advertising

Display Advertising

Display Advertising lijkt qua creatie en bidding erg veel op SEA. Waar SEA zich voornamelijk bezighoud met zoekmachines als Google en Bing kan je met Display Advertising gericht op websites zelf adverteren.

E-mail illustratie

E-mail Marketing

Met onze slimme e-mail marketing strategiƫen kan je je bestaande klanten eenvoudig en rendabel bereiken.

Data Scraping

Data Scraping

Data Scraping kan gebruikt worden om data van webpagina's in een bruikbare structuur op te slaan. Dit kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden om een Google Shopping feed op te zetten.

Kunnen wij jou helpen?

Hebben we jouw interesse gewekt? Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever toch via de vertrouwde mailbox? Dat kan ook: info@adsource.nl.